пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Декілька слів про квести

Чи зустрічалося вам слово Квест? Чи знаєте ви значення цього слова? І до чого тут пошуки?


Квест – це гра, виконавши всі завдання якої, учасник або учасники отримають винагороду. Термін часто використовується з різними відтінками значення. У комп’ютерних іграх переважає саме те значення, яке було зазначено вище. Однак, існують також інші варіації використання даного слова. Їх все об’єднує те, що квест являє собою гру, в якій необхідно виконати різні завдання, що призведе до досягнення певної мети.

У нашому місті Миколаєві, та й не тільки у нашому діють безліч квест-кімнат. Квест-кімната — новий вид розваг. Учасники грають командно і кожний з них вносить свій внесок в перемогу . Перемоги можна досягнути лише у разі успішного виконання їх всіх. У такий спосіб можна натренувати увагу, навчити себе дивитись на навколишні предмети по-іншому, навчитись грати в команді і перевірити себе на рішучість у екстремальних умовах. 
Команду з 2—4 людей закривають в квест-кімнаті і в них є певний час на те, щоб розгадати всі загадки, котрі приведуть їх до ключа від кімнати. Це можуть бути різного роду пазли, кодові замки, магніти, головоломки і тому подібне. Для виходу з кімнати зовсім не потрібна велика фізична сила, неважливий зріст чи інші фізичні параметри людини. Тому зіграти може кожен. Головне — це логічне мислення, гарний настрій та командна гра.

Ви запитаєте, для чого нам все це знати? Все просто!
Пропонуємо всім жителям нашого села Новопетрівське потрапити у таку квест-кімнату і перевірити свої можливості.

Незабаром для вас відкриють свої двері тематичні квест-кімнати "Як добре я знаю своє село" та "Один день на посаді голови".

Слідкуйте за оголошеннями та беріть участь у квестах персонально чи командами!

Немає коментарів:

Дописати коментар